top of page
  • Foto van schrijverKay Sachse

Op naar een prachtig 2020!!

Natuurlijk wens ik alle lezers van dit bericht op de eerste plaats een gezond en gelukkig nieuw jaar! En ook is dit een zakelijke site, dan hoop ik toch dat u momenten van rust en ontspanning vindt. Niet productieve uren noemde mijn oude baas dat. Ik denk echter dat we deze momenten nodig hebben om naderhand weer te knallen.


Tijdens de rustige dagen kon ik het zelf echter niet laten om me vertrouwd te maken met mijn nieuwe boekhoudsoftware te bestuderen. Vanaf nu krijgt u nog overzichtelijkere facturen van me. Immers, leuker kan ik het niet maken, wel duidelijker. Dankzij LSP expert.Maar ik heb ook nog aan mijn website gesleuteld omdat de structuur verminkt was geraakt zodat ik een compleet nieuwe opzet heb gekozen. De site is nog niet klaar maar u kunt alvast een kijkje nemen op Alpha Taalservice. Veel plezier en tot gauw.

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page