Op naar een prachtig 2020!!

Natuurlijk wens ik alle lezers van dit bericht op de eerste plaats een gezond en gelukkig nieuw jaar! En ook is dit een zakelijke site, dan hoop ik toch dat u momenten van rust en ontspanning vindt. Niet productieve uren noemde mijn oude baas dat. Ik denk echter dat we deze momenten nodig hebben om naderhand weer te knallen.


Tijdens de rustige dagen kon ik het zelf echter niet laten om me vertrouwd te maken met mijn nieuwe boekhoudsoftware te bestuderen. Vanaf nu krijgt u nog overzichtelijkere facturen van me. Immers, leuker kan ik het niet maken, wel duidelijker. Dankzij LSP expert.Maar ik heb ook nog aan mijn website gesleuteld omdat de structuur verminkt was geraakt zodat ik een compleet nieuwe opzet heb gekozen. De site is nog niet klaar maar u kunt alvast een kijkje nemen op Alpha Taalservice. Veel plezier en tot gauw.

9 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Een offerte aanvragen

©2020 door Alpha Taalservice bv. Met vriendelijke ondersteuning van Wix.com

Heeft u vragen?

Ik geef u graag tekst en uitleg

Kay Sachse

Alpha Taalservice bv

info@alpha-taalservice.nl

Tel: +31 (0)6 4185 1674

Hoefkestraat 55

5611 RL Eindhoven

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon